Ne zamudite seminarja o inšpekcijskih nadzorih

Lani je Inšpektorat za delo RS (IRSD) na področju delovnih razmerij opravil kar 7754 inšpekcijskih pregledov. Ti postajajo vsako leto bolj zahtevni, s poznavanjem najpogostejših kršitev in usmeritev za delo inšpektorata, pa se lahko neželenemu prihodu inšpektorja izognete.

Na seminarju v Mariboru, 24. oktobra ob 9. uri, vam bo Eva Langeršek, magistra prava iz Kadrovske asistence, predstavila in vas seznanila z najpogosteje kršenimi instituti s področja nadzora delovnih razmerij. Srečanje traja do 13.30. ure.

Več o programu in prijavi najdete tukaj. Vljudno vabljeni vsi vodje kadrovskih služb, kadroviki, direktorji in ostali, ki vas omenjena tematika zanima.

Udeležili smo se srečanja imetnikov Certifikata družini prijazno podjetje

Direktorica kadrovske revizije Andreja J. Koderman, se je 26. septembra, udeležila letnega srečanja imetnikov Certifikata družini prijazno podjetje v Portorožu. Na okrogli mizi Ekvilib Inštituta je sodelovala v debati Ali res in zakaj primanjkuje kadrov, kjer so zbrani sogovorniki govorili o sreči na delovnem mestu in o inovativnih pristopih za iskanje kadrov.

KA_novicka_oktober

Sodelujte v raziskovalnem projektu, ki meri kakovost odnosov v organizaciji

Medijsko raziskovalni projekt Zlata nit, skozi katerega podjetja merijo kakovost odnosov znotraj svojih organizacij,  vabi k sodelovanju v vsakoletni izbor najboljšega zaposlovalca. S prijavo v izbor boste opravili raziskavo in postavili ogledalo svojemu podjetju – kjer dobro delate in kje so še vaše rezerve. Raziskava temelji na anketi med zaposlenimi in ponuja celovit pogled na razvoj organizacije in zaposlenih v povezavi z upravljanjem.

Več o projektu najdete tukaj, s prijavo pa se pridružite že sodelujočim v izboru Zlata nit 2017.