Dogodki

Dogodki

Poleg celovite ponudbe kadrovskih storitev v Kadrovski asistenci svojim naročnikom ponujamo tudi raznoliko paleto dogodkov, ki vsebinsko temeljijo na večletnih raziskavah in praktičnih primerih. Pokrivamo teme s področja organizacijske kulture, upravljanja sprememb, delovne uspešnosti, vodenja in še mnogo več. Dogodki so aktualno tematsko oblikovani in so namenjeni vodjem, direktorjem, svetovalcem in vsem, ki vas zanima področje kadrov.

Zaupajo nam uspešna podjetja, javne agencije ter univerze. Dogodke izvajamo tako v živo kot tudi preko spleta.

Webinar: Novi časi zahtevajo nove pristope pri delu z ljudmi – kakšne?

7. september 2022 – V zadnjem času so se v podjetjih zgodile drastične spremembe na področju dela z zaposlenimi. Katere spremembe so se zgodile, kako jih lahko naslovimo in kako obravnavati zaposlene, da bodo kos izzivom na trgu? O tem bomo govorili z Zvezdano Lubej, coachinjo karizmatičnega in trajnostnega voditeljstva, ustanoviteljico Kadrovske asistence in Country managerko Profiles International za Slovenijo.

Več o dogodku
Karizma & Retorika

14. september 2022 –  Gre za kombinacijo pravega, avtentičnega, iskrenega interesa za ljudi – in s tem veščino branja neverbalnega, paraverbalnega in verbalnega jezika, ki nam pomaga dešifrirati življenje okoli nas, predvsem ljudi. Karizma je sposobnost zavednega komuniciranja, ki se je da naučiti. O karizmi bom govorila z Zvezdano Lubej, vodilno coachinjo na področju karizmatičnega vodenja in zavzetosti.

Več o dogodku
Delimo znanje: jesenski delovnopravni izzivi

18. junij 2021 – Opremite se za učinkovito obvladovanje kadrovskih aktov in evidenc. Zakaj je dobro, da ste ponovno z nami? Predstavili vam bomo aktualne jesenske delovnopravne izzive in kako jih učinkovito obvladovati.
Za vas imamo presenečenje: med vsemi udeleženci bomo izžrebali tri kadrovske svetovalne nagrade, ki jih bodo prejela vaša podjetja.

Več o dogodku
Spletna konferenca: 50+ odtenkov organizacijske kulture

20. oktober 2021 – V sklopu projekta ASI – Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile smo sodelovali na celodnevni spletni konferenci, kjer smo z domačimi in tujimi gosti govorili o tem, kaj organizacijska kultura pravzaprav je, kako pomembna je za podjetje, kako jo upravljati in kako vzpostaviti v podjetju, kjer kultura šepa.

Več o dogodku

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova