Dogodki

Poleg celovite ponudbe kadrovskih storitev v Kadrovski asistenci svojim naročnikom ponujamo tudi raznoliko paleto dogodkov, ki vsebinsko temeljijo na večletnih raziskavah in praktičnih primerih. Pokrivamo teme s področja organizacijske kulture, upravljanja sprememb, delovne uspešnosti, vodenja in še mnogo več. Dogodki so aktualno tematsko oblikovani in so namenjeni vodjem, direktorjem, svetovalcem in vsem, ki vas zanima področje kadrov.

Zaupajo nam uspešna podjetja, javne agencije ter univerze. Dogodke izvajamo tako v živo kot tudi preko spleta.

Spletna konferenca: 50+ odtenkov organizacijske kulture

20. oktober 2021 – V sklopu projekta ASI – Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile smo sodelovali na celodnevni spletni konferenci, kjer smo z domačimi in tujimi gosti govorili o tem, kaj organizacijska kultura pravzaprav je, kako pomembna je za podjetje, kako jo upravljati in kako vzpostaviti v podjetju, kjer kultura šepa. 

Delimo znanje: jesenski delovnopravni izzivi

18. junij 2021 – Opremite se za učinkovito obvladovanje kadrovskih aktov in evidenc. Zakaj je dobro, da ste ponovno z nami? Predstavili vam bomo aktualne jesenske delovnopravne izzive in kako jih učinkovito obvladovati.
Za vas imamo presenečenje: med vsemi udeleženci bomo izžrebali tri kadrovske svetovalne nagrade, ki jih bodo prejela vaša podjetja. 

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo