KARIZMA & RETORIKA

Karizma & Retorika

KARIZMA & RETORIKA

Sreda, 14. september 2022

Brezplačni dogodek bo trajal približno 1 uro.

Prijavite se zdaj

Če bi vas vprašali kaj je karizma bi najverjetneje dejali, da gre za:

  • Nekaj nevidnega, notranjega,

  • neko silo, ki jo nekateri ljudje preprosto imajo


Kaj pa, če vam povemo, da je karizmo mogoče
ZGRADITI? Ni najbolj enostavna, a vendarle. Gre za kombinacijo pravega, avtentičnega, iskrenega interesa za ljudi – in s tem veščino branja neverbalnega, paraverbalnega in verbalnega jezika, ki nam pomaga dešifrirati življenje okoli nas, predvsem ljudi. Karizma je sposobnost zavednega komuniciranja, ki se je da naučiti. O karizmi bo Meta Grošelj govorila z Zvezdano Lubej, vodilno coachinjo na področju karizmatičnega vodenja in zavzetosti.

O dogodku

Pogovor z Zvezdano Lubej, ki je ustanoviteljica Kadrovske asistence, country manager Profiles Int. za Slovenijo, NLP Coach, mednarodno akreditirana trenerka Profiles Int., svetovalka za preobrazbo podjetij in strateškega HR managementa, kadrovska partnerka upravam in direktorjem, vodilna coachinja s področja karizmatičnega vodenja in zavzetosti, bo vodila Meta Brošelj, pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike.

Prijavite se zdaj

#caszatvojglas je serija spletnih dogodkov aka vodcastov…

… ki jih povezuje osebna rast in opolnomočenje skozi premike v načinu razmišljanja, vedenja in komuniciranja. Veliki uspehi v naših življenjih so namreč posledica majhnih sprememb v našem načinu čutenja – mišljenja – delovanja, vse pa se začne s komunikacijo.

Dogodki so brezplačni in trajano 1 uro. Prijavljeni dobite posnetek