O nas

O nas

S podjetniškim pristopom, strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami našim partnerjem prinašamo svežino, nov zagon in rast ter razvoj najpomembnejšega kapitala podjetja – vaših sodelavcev.

Poslanstvo

Navdihniti ljudi k uresničevanju lastne vizije in povezovati se z drugimi z namenom osebnega in poslovnega uspeha.

Vizija

Ustvariti varna, pozitivna in konstruktivna delovna okolja z odličnimi in zavzetimi zaposlenimi, ki opravljajo svoje delo učinkovito in z veseljem, kot da bi bilo to delo ustvarjeno samo zanje.

Filozofija

S celovitim pristopom in kot Vaš razvojni partner gradimo uspešne zgodbe skupaj,, posameznikom in organizacijam pa pomagamo spodbujati boljše sodelovanje in medsebojno zaupanje

Naslovi pisarn

Pisarna Maribor, Beloruska ulica 7
Pisarna Ljubljana, Koprska ulica 98

Telefon

Dosegljivi na telefonski številki

+386 51 280 787

Elektronska pošta

Izjave naših strank

S podjetjem Kadrovska asistenca d.o.o. sodelujemo skoraj leto dni in v tem času smo z njihove strani pridobili veliko uporabnega znanja. Njihovi pravni svetovalci premorejo ogromno znanja, ki nam ga posredujejo na razumljiv način in z veliko pozitivne energije. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja.

Urška Fodor,
Kadrovska in pravna služba, VIRS d.o.o.

Zaposlene v podjetju Kadrovska asistenca odlikujejo hitra odzivnost, prijaznost in strokovnost.

Emanuel Vidmar,
direktor, Nevtron & Company, d.o.o.

Vsakič, ko v podjetju naletimo na izziv na kadrovskem področju, nam nadvse prijazni in uslužni sodelavci iz podjetja Kadrovska asistenca d.o.o. vedno takoj poskusijo pomagati in poiskati rešitev oz. vsaj dati nasvet kam oz. na koga se lahko obrnemo, če izziv ni povezan s kadrovskim področjem. Verjamem, da bomo uspešno sodelovali še naprej.

Klara Anžel, strokovni sodelavec za pravo in kadre, HABIT

Ko potrebujete hitro pomoč na področju pravnega svetovanja v kadrovskih zadevah, potem lahko z veseljem priporočamo pravne svetovalce podjetja Kadrovska asistenca d.o.o.

Sonja Martinič,
Oddelek računovodstva, AVTOTEHNIKA CELJE d.o.o.

Strokovnost, dosegljivost in prijaznost so tri stvari, ki bi jih izpostavila za podjetje Kadrovske storitve d.o.o. Vedno so pripravljeni pomagati, ne glede na to ali je storitev v sklopu pogodbe ali ne (v tem primeru so nas vedno usmerili na pravi naslov). Naše dosedanje sodelovanje je korektno in z veseljem jih priporočam naprej.

Mojca Selinšek,
tajnica, Kager hiša d.o.o.

Sodelovanje z zaposlenimi v podjetju Kadrovska asistenca d.o.o. mi daje občutek zadovoljstva, saj vem, da za mano stoji tim, ki obvlada.

Anja Sotrell,
direktorica operative, POLIKLINIKA NOBILIS

Za vsako naše vprašanje dobimo odgovor, ki temelji na strokovni razlagi, razložite razumljivo, da lahko določene zadeve razumemo kot laiki, poleg tega pa mi je zelo všeč, da so vaši nasveti tudi življenjski. Čutiti je, da imajo vaši sodelavci za sabo kilometrino in izkušnje iz različnih situacij. Pohvalno je tudi, da si vaši strokovnjaki vzamejo čas za pogovor in te ne odpravijo na hitro. Vsekakor pa bi izpostavila dobro energijo in toplino vseh s katerimi sem sodelovala. Doživljamo vas kot partnerja, na katerega se lahko obrnemo z vprašanjem, ki se nanaša na zakonske določbe, kot tudi na vprašanja, ko nastane nov problem v zvezi z kadri. Izpostavila bi še vaša izobraževanja, katerih teme so bile dobro izbrane in vsebinsko bogate.

Renata Mlakar,
prokurist, TERMOGLAS

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova