Rešitve in orodja

Vse mednarodno uveljavljene rešitve in orodja, ki jih uporabljamo, ustrezajo najvišjim raziskovalnim zahtevam in standardom zanesljivosti ter veljavnosti dobljenih podatkov. Zastopamo mednarodno podjetje Profiles International v Sloveniji, katerih rešitve so usmerjene predvsem v večjo produktivnost in učinkovitost zaposlenih.

Tisto, česar ne merimo ali ocenjujemo, ne moremo učinkovito razvijati.

Profiles International Slovenia

Ekipa psihologov in strokovnjakov s področja ravnanja z ljudmi pri delu je razvila orodja, nepogrešljiva v celotnem zaposlitvenem ciklu, od selekcije, iskanja in razvoju potencialov, razvoju vodstvenih veščin do načrtovanja nasledstev.

Profiles International je prisoten v 122 državah, ima preko 1,5 milijona uporabnikov in izvedenih več kot 45 mio testiranj ter ocenjevanj. Naše rešitve so validirane in prilagojene posebej na slovensko tržišče, z izkušenim timom psihologov pa smo vzpostavili tudi lasten assessment (ocenjevalni) center.

PXT SelectTM

PXT Select rešitev za upravljanje talentov vam pomaga izbrati prave sodelavce in dvigniti njihovo zavzetost. Podjetjem in organizacijam pomagamo razvijati potencial vaših sodelavcev, da bi bili ti kar najbolj uspešni in učinkoviti. Specializirani smo za uporabo celovitih rešitev za upravljanje talentov, ki podjetjem vseh velikosti zagotavljajo vse potrebne podatke in zanesljive podatke, zato da lahko zaposlite, vodite in obdržite ključne sodelavce.

Human Synergistics International®

Human Synergistics International (HSI) je mednarodna raziskovalna inštitucija, ki se z razvojem orodij za izbor in razvoj kadrov ter predvsem z raziskovanjem organizacijske kulture ukvarja že preko 40 let. Njihova orodja ustrezajo najvišjim raziskovalnim zahtevam, standardom zanesljivosti in veljavnosti. Poleg tega je integriran sistem HSI orodij zasnovan na osnovi številnih najpomembnejših teorij in praks s področij psihologije, medicine, filozofije, osebnostnih teorij, motivacijskih teorij in psihoanalitike.

SPLETNI KADROVSKI REVIZOR

Prvi korak do brezskrbnega poslovanja

Dovolite, da hitro ocenim ustreznost vaših kadrovskih postopkov in dokumentov. 

 

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo