Svetovalna asistenca

Pravi naslov za kadrovsko področje v vašem podjetju.

Kontaktirajte nas za brezplačen posvet

Svetovalna asistenca

Ste tudi vi preobremenjeni s kadrovsko administracijo in niste prepričani, da so kadrovski postopki zakoniti?

Kadrovikom, poslovnim sekretarjem, računovodjem in vsem ostalim, ki se ukvarjate s kadrovskimi postopki, zagotavljamo strokovno delovnopravno podporo in koordinacijo pri izvedbi zahtevnejših delovnopravnih postopkih.

Glede na vaše potrebe, delno ali v celoti prevzamemo vašo kadrovsko administracijo, vam svetujemo ter za vas vodimo zakonite delovnopravne in kadrovske postopke.

Vrste svetovalnih asistenc

*Predpogoj za vključitev v svetovalno asistenco so splošni akti, ki so prilagojeni delovnemu procesu in naravi dela delodajalca ter urejene pogodbe o zaposlitvi, ki so skladne z delovnopravno zakonodajo in kolektivno pogodbo, ki zavezuje delodajalca.

Enostavni delovnopravni dokumenti vključujejo pripravo predlogov aneksov k pogodbi o zaposlitvi, izjav, obvestil, opominov, opozoril pred odpovedjo pogodbe o zaposlitvi itd.

Zahtevni delovnopravni dokumenti vključujejo pripravo predlogov pogodb o zaposlitvi, odpovedi pogodb o zaposlitvi, sporazuma o prenehanju pogodbe o zaposlitvi itd.

Enostavni dokumenti s področja varstva osebnih podatkov vključujejo pripravo predlogov dokumentov in obvestil o informiranju zaposlenih o obdelavi osebnih podatkov, pripravo privolitev za obdelavo osebnih podatkov zaposlenih in izjav o seznanjenosti s procesi itd.

Zahtevni dokumenti s področja varstva osebnih podatkov vključujejo pripravo predlogov dokumentov kot so pogodbe o obdelavi osebnih podatkov, politika o zasebnosti, ki se objavi na spletni strani, privolitev, ki jih upravljavec pridobiva od strank itd.

Za več informacij smo vam na voljo preko elektronske pošte ali spodnjega kontaktnega obrazca.

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova