“Pozitivnih poslovnih zgodb nikoli ne pišejo podjetja. Pišemo jih ljudje.” S temi besedami je direktorica Zvezdana Lubej v sredo, 29. januarja, na srečanju Januarski pogovor nagovorila polno dvorano poslovnih partnerjev in prijateljev Profiles International Slovenia ter Kadrovske asistence.

Prisluhnili smo dvema izjemnima in poslovno uspešnima primeroma napredne uporabe orodij Profiles International. Prva zgodba je predstavljala dolgoročen, zaupen in poslovno uspešen odnos med podjetjema RLS Merilna tehnika in Transformacija. Naši gosti so bili HR direktorica v podjetju RLS Merilna tehnika Ilijana Šuligoj Javornik ter direktor podjetja Transformacija Miha Bavec in vodja HR storitev Andreja Žagar. Druga zgodba je govorila o tem, kako je bil psihometrični test ProfileXT pomemben člen s Feniksom nagrajenega projekta leta 2019 na področju management consultinga. Z nami je bila Martina Puc, direktorica podjetja Res-Pons.

Licenciranim uporabnikom orodij Profiles International smo na dogodku podelili priznanja za uporabo omenjenih orodij. Črne kartice so prejeli uporabniki, ki z njimi delajo na ravni mojstrstva: sistematično, premišljeno in dolgoročno. Srebrne kartice so prejeli napredni uporabniki, bele kartice pa tisti, ki z njimi delajo na osnovni ravni. Prav vsi pa so se izkazali in dokazali kot zaupanja vredni uporabniki ter svetovalci, ki vlagajo v svoje znanje in strokovni razvoj. Iskrene čestitke!