CheckPoint 360

CheckPoint 360

Orodje za merjenje vodstvenih kompetenc in karizme

CheckPoint 360° je profesionalno razvojno orodje, ki meri vodstvene kompetence in karizmo. Meri 18 spretnosti in 8 univerzalnih vodstvenih kompetenc. Iz ocen vodje spoznajo na katerih področjih se precenjujejo ali podcenjujejo in ali imajo realno sliko o samemu sebi.

45 % dobrih investicijskih odločitev je povezanih s kvaliteto vodenja.

Kaj je CheckPoint 360°?

Je nepogrešljivo orodje pri razvoju vodstvenih veščin in karizme, načrtovanju nasledstev in izobraževanj. Nudi povratne informacije, ki so nujno potrebne za razvoj posameznikov in organizacije. Omogoča managerjem prepoznati njihove prednosti in razvojne priložnosti​. Orodje udeležencem zagotavlja 360-stopinjsko povratno informacijo o njihovih vodstvenih kompetencah in predstavlja nepogrešljiv pripomoček pri njihovem strateškem razvoju, načrtovanju usposabljanj, vodenju razvojnih pogovorov in poslovnemu coachingu.

Kaj merimo?

CheckPoint 360° anonimno zbere ocene o tem, kako zaposleni vidijo vodenja svojih vodij, kar pomeni, da je pravilnost ocen bolj realna. Vodjo ocenijo nadrejeni, podrejeni in sodelavci na istem nivoju. Vodja se oceni tudi sam.

S pomočjo orodja Checkpoint 360° analiziramo:

  • 8 univerzalnih vodstvenih kompetenc in 18 vodstvenih veščin, ki bi jih naj imel razvite vsak uspešen vodja,
  • indeks karizmatičnosti, ki dokazano vpliva na zavzetost zaposlenih in veliko verjetnost, da bodo vaši sodelavci pripravljeni v delo vložiti vso svoje znanje in ves trud,

  • ujemanje vodje in njegovega nadrejenega, saj raziskave kažejo, da preko 80% zaposlenih odide iz organizacije, ker se niso ujeli s svojim nadrejenim, kar je najpogostejši razlog za visoko fluktuacijo,

  • vedenja, ki jih naj vodja opusti in vedenja s katerimi naj nadaljuje in vedenja, ki jih naj uvede v svoje delo.

1392

ocenjevalcev

137

vodij

9.2

visoko karizmatičnih

20

nekarizmatičnih

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova