Kadrovska asistenca logo beli

BREZPLAČNA KNJIŽICA:

10 zlatih pravil inšpekcijskega pregleda

PRENESI BREZPLAČNO KNJIŽICO

Kako se uspešno pripraviti na obisk delovnega inšpektorja? Tudi takrat, ko pride nepričakovano!

Delovni inšpektor namreč ni dolžan delodajalca predhodno obvestiti o obisku, zato je dobro, da ste na obisk pripravljeni v vsakem trenutku. Le tako boste obisk prestali s čim manj stresa.

V Kadrovski asistenci smo zato pripravili 10 ZLATIH PRAVIL INŠPEKCIJSKEGA PREGLEDA.

Pripravili smo jih v obliki “checkliste”, da se boste na obisk inšpektorja lažje in ustrezneje pripravili.

ZAGOTOVITE SI SVOJO E-KNJIŽICO

Zaupajte nam nekaj svojih podatkov in na e-mail naslov vam bomo poslali kratko e-knjižico 10 zlatih pravil inšpekcijskega pregleda – pripomoček, ki vam bo vsak trenutek na dosegu roke.

Vaš brezplačen pripomoček, ki vas bo popeljal do ustreznega odziva ob obisku delovnega inšpektorja, že čaka, da ga preberete.

Kdo smo?

Kadrovska pravna asistenca smo specialisti delovnopravnega področja. Smo vaš razvojni partner na področju kadrovskih storitev. Kadrovikom, poslovnim sekretarjem, računovodjem in vsem ostalim, ki se ukvarjate s kadrovskimi postopki, zagotavljamo strokovno delovnopravno podporo in koordinacijo pri izvedbi zahtevnejših delovnopravnih postopkov.

Kot zunanji strokovni sodelavci in partnerji svojim strankam pomagamo poskrbeti, da imajo kadrovske dokumente in postopke skladne s trenutno veljavno zakonodajo. V primeru inšpekcijskega nadzora pomagamo voditi postopek.

V kolikor ste mnenja, da potrebujete strokovni pregled in revizijo vaših kadrovskih dokumentov, lahko rezervirate posvet.