Kadrovska asistenca logo beli

BREZPLAČNA KNJIŽICA

Ujemanje z delovnim mestom

PRENESI BREZPLAČNO KNJIŽICO

Kako postaviti prave osebe na prava delovna mesta in povečati uspeh? Kaj je ujemanje z delovnim mestom in zakaj je pomembno? Kako v 3 korakih prepoznati najuspešnejše sodelavce?

Ko značilnosti posameznika ustrezajo zahtevam delovnega mesta, govorimo o dobrem ujemanju z delovnim mestom. To je prvi pogoj, da bodo vaši sodelavci imeli v podjetju dobro izkušnjo in bili zavzeti. Zavzetost je odločujoč faktor uspešnosti poslovanja.

Podjetja z visoko stopnjo zavzetosti brez težav zadržijo kader, zato imajo manjšo fluktuacijo, veliko lažje pridobijo dodaten kvaliteten kader in imajo več zadovoljnih in zavzetih strank. Vse to se odraža v številkah na koncu leta. Podjetja z visoko stopnjo zavzetosti dosegajo za 51% višje prihodke in imajo za 39% večjo rast dobiček, pravi raziskava, v katero je bilo vključenih 50 podjetij in 90.000 zaposlenih iz 18 držav (vir: Towers Watson ‘Global Workforce Study).

Prenesite si brezplačno knjižico “Ujemanje z delovnim mestom” in poskrbite, da bodo imeli ljudje z vami izjemno izkušnjo.

Zaupajte nam nekaj svojih podatkov in prenesite kratko e-knjižico Ujemanje z delovnim mestom – pripomoček, ki vam bo vsak trenutek na dosegu roke.

Kdo smo?

Kadrovska pravna asistenca smo specialisti delovnopravnega področja. Smo vaš razvojni partner na področju kadrovskih storitev. Kadrovikom, poslovnim sekretarjem, računovodjem in vsem ostalim, ki se ukvarjate s kadrovskimi postopki, zagotavljamo strokovno delovnopravno podporo in koordinacijo pri izvedbi zahtevnejših delovnopravnih postopkov.

Kot zunanji strokovni sodelavci in partnerji svojim strankam pomagamo poskrbeti, da imajo kadrovske dokumente in postopke skladne s trenutno veljavno zakonodajo. V primeru inšpekcijskega nadzora pomagamo voditi postopek.

V kolikor ste mnenja, da potrebujete strokovni pregled in revizijo vaših kadrovskih dokumentov, lahko rezervirate posvet.