PXT Select

Uspeh se prične z izbiro pravih ljudi, razvojem njihovih potencialov in spodbujanjem zavzetosti. PXT Select vam pomaga izbrati prave ljudi na prava delovna mesta. Pomagamo vam uskladiti delovne vloge glede na lastnosti, ki so najpomembnejše za uspeh. Tako lahko zaposlujete pametneje in kader zadržite dlje.

f

1. NAČRTUJTE

Spoznajte delovno mesto
PXT Select vam pomaga identificirati lastnosti in vedenja, ki so ključna za uspeh na delovnem mestu. Z oblikovanjem profila delovnega mesta določite razpon rezultatov, ki so tipična za uspeh na določenem delovnem mestu.

2. OCENITE

Spoznajte kandidata
Boljše, kot je ujemanje kandidata z delovnim mestom, bolj bo pri delu uspešen. Poročila z rezultati vključujejo tudi personalizirana vprašanja, ki vam pomagajo preveriti kandidatova odstopanja.

Z

3. IZBERITE

Preverite ujemanje
PXT Select primerja rezultate kandidata z zahtevami delovnega mesta. Višji, kot je odstotek ujemanja na miselnih sposobnosti, osebnostnih lastnosti in poklicnih sider, bolj bo kandidat na delovnem mestu uspešen.

3. SPODBUJAJTE ZAVZETOST

Spoznajte svoje zaposlene
PXT Select poročila omogočajo optimizacijo strategije upravljanja s talenti. Pomagajo vam uvajati na delovno mesto, razvijati potenciale in načrtovati nasledstva.

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Deli na družbenih omrežjih