21. novembra, 2023

RECEPTOR

PROSTO DELOVNO MESTO

RECEPTOR

Kraj dela: Maribor

Vas zanima butični turizem?

Si želite priložnosti, ki vas bo izstrelila med zvezde?

Ste pripravljeni za takšno priložnost dati vse od sebe in narediti nov korak v svojem življenju?

Na obrežju reke Drave, sredi naravnega parka Natura 2000, stoji luksuzni glamping resort Chocolate village by the river, kjer razvajajo goste s čokolado na vsakem koraku – s čokoladno masažo, z delavnicami v čokoladni manufakturi, kjer si gostje lahko izdelajo čisto svojo čokolado, s čokoladno kozmetiko ali samo z odličnim zajtrkom na terasi hiške, ki nudi čaroben razgled.

Čokoladna vasica je raj za vse čokoholike in tiste, ki ljubijo luksuz. V zelo kratkem času so jih obiskali pomembni svetovni mediji kot so: Forbes, Mirror, The Sun, The Indenpendent, Lonely planet, Chanel 5 in drugi.

Ste delali v hotelu a bi raje soustvarjali manjšo, vendar unikatno zgodbo, na katero boste lahko imeli velik vpliv? Si želite, da je vaše delo dinamično, kreativno, v družbi pozitivnih sodelavcev, kjer pride do izraza agilnost in iznajdljivost?

Ste oseba na katero se ljudje lahko zanesejo? Ko pride do stresnih situacij vzamete stvari v svoje roke in priskočite ekipi na pomoč?

Ste komunikativni in znate na gostoljuben način gostu razkazati nastanitev? Poleg tega vas opisujejo še vrline – prijaznost, poštenost in vestnost pri delu.

Zavedate se, da danes zmagujejo tisti, ki presežejo pričakovanja gosta. Gostu želite pričarati nepozabno izkušnjo, das se bo z veseljem vrnil.

Ste računalniško pismeni in vam delo z rezervacijskim informacijskim sistemom, ne predstavlja težavo. Imate že pridobljene izkušnje v turizmu in aktivno govorite angleški jezik (dodatni jeziki so prednost).

Ne moti vas fleksibilen delovni čas, delo med vikendi in ob praznikih. Opazite vse detajle, ki lahko le skupaj tvorijo perfektno celoto in poskrbite, da je celotna storitev na vrhunskem nivoju.

Če ob vsem tem še obožujete čokolado, vas želimo čim prej spoznati. Skupaj lahko pišemo najlepšo čokoladno pravljico.

Vzemite vajeti v svoje roke, odvijte čokolado in postanite receptor butičnega resorta.

Vaše ponudbe se veselimo na: asistenca@kadrovska-asistenca.si.

Prijave zbiramo do 15.12.2023.

Prijavo in življenjepis pošljite na:

asistenca@kadrovska-asistenca.si

Druga prosta delovna mesta

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova