23. februarja, 2022

Senior HR CONSULTANT

PROSTO DELOVNO MESTO

Senior HR CONSULTANT

Kraj dela: Ljubljana, Maribor

Je v vašem DNK-ju radovednost, ki vas vodi k nenehnemu raziskovanju, učenju in osebni rasti? Imate izkušnje s postavljanjem HR strategij? Je vaše poslanstvo delati dobro za ljudi? Potem imamo novo priložnost za vas.

Spoznajte se s svojim novim delovnim mestom

Vaše delo bo vezano na strokovno svetovanje s področja razvoja kadrov, vodenja razvojnih projektov in razvoja novih storitev. Svojo avtonomijo boste imeli priložnost izkoristiti tekom postavljanja kadrovskih strategij, sistemov in procesov, za napredna slovenska in mednarodna podjetja.

Vaša vloga v projektih bo predvsem prepoznati potrebe naročnikov, poiskati najustreznejše rešitve, jih načrtovati in predlagane rešitve implementirati ter nuditi strokovno podporo. Pri čemer bodo znanja iz facilitacije in moderiranja pomembna veščina za uspešno in agilno transformacijo podjetij in posameznikov.

Delovno okolje v katerega vas vabimo, je kreativno in dinamično. Pričakuje vas ekipa, ki ni samo pozitivna, motivirana in profesionalna, temveč tudi usmerjena v timsko delo in medsebojno pomoč. Poleg dela v super ekipi nudimo še fleksibilen delovni čas, krajše petke in hibridno delo.

Zakaj želimo sodelovati prav z vami?

Svoj team želimo okrepiti z vami, saj imate vsaj 3 leta izkušenj iz HR področja, ste dobro strokovno podkovani, s samozavestnim nastopom, prav tako pa samostojni in odgovorni pri opravljanju nalog. Najzahtevnejši projekti so vam v izziv in motivacijo in vaš cilj je, da uspešna podjetja popeljete še višje.

Da lahko dosežete zastavljene cilje, imate dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti, z lahkoto vzpostavljate nove stike, in vseskozi vas vodi podjetniška žilica. Aktivno govorite angleški jezik, se znajdete v digitalnem svetu, in so vam dobro znane platforme za razvoj in učenje. Za nas je namreč zelo pomembno, da lahko z vami dolgoročno sodelujemo, in se skupaj z vami strokovno razvijamo in rastemo.

Če ste se prepoznali v opisu, vas vabimo, da svoj CV in spremno pismo pošljete na naslov:

pisarna@kadrovska-asistenca.si

do 28.2.2022

Druga prosta delovna mesta

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova

Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poskusite znova