HR svetovalec


Se strokovno in osebno nenehno nadgrajujete? Radi iščete kreativne rešitve? Delite z nami vizijo osebne in karierne rasti? Sta psihologija in HR področje vaša strast? Potem iščemo prav vas!

 

10. 5. 2021

HR svetovalec/ka

oz. Mojster organizacijske psihologije 🙂 

Kraj dela: Ljubljana, Maribor

Na urniku: dopoldne psihološka testiranje kandidatov, popoldne pa grajenje odnosov s strankami in partnerji

 

Vaše delo bo vezano na strokovno svetovanje s področja razvoja kadrov, vodenje razvojnih projektov in razvoj novih storitev. Poleg izvedbe projektov bo vaša zadolžitev tudi dolgoročno ohranjanje dobrih poslovnih odnosov s strankami in pridobivanje novih potencialnih strank. Izvajali boste psihološka testiranja in interpretirali rezultate, svetovali naročnikom, izvajali raziskave in usposabljanja. Vaša vloga v projektih bo predvsem prepoznati potrebe naročnikov, poiskati najustreznejše rešitve, načrtovati in implementirati predlagane rešitve ter nudenje strokovne podpore naročnikom.

V petek ob 14h na kavo s sodelavci

  Nudimo možnost dolgoročnega sodelovanja in možnost nadaljnjega strokovnega in osebnega razvoja. Naše delovno okolje je zelo kreativno in dinamično, prav ta sproščenost pa je popolno delovno okolje za uresničitev idej in načrtov. Naša ekipa ni samo pozitivna, zelo motivirana in profesionalna, temveč tudi usmerjena v timsko delo in medsebojno pomoč. Poleg dela v super ekipi omogočamo tudi fleksibilen delovni čas in krajše petke.

  Išče se diplomiran/a mojster/mojstrica razvoja in grajenja odnosov

  Pričakujemo izobrazbo vsaj VI. stopnje ustrezne družboslovne smeri (psihologija, sociologija, kadrovski management), saj si želimo dobre strokovne podkovanosti, prav tako pa samostojnosti in odgovornosti pri delu.

  Velika prednost so dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti, predvsem pa želja po vzpostavljanju novih stikov, ciljna usmerjenost in podjetniška žilica. Želimo si nekoga, ki obvlada vsaj en tuj jezik, se dobro znajde tudi v digitalnem svetu, vsakodnevno brska po Linkedinu ali HR spletnih straneh ter so mu platforme za razvoj in učenje dobro znane. 

  Ste se med branjem prepoznali v napisanem? Potem vas vabimo, da nam posredujete svojo prijavo in življenjepis na pisarna@kadrovska-asistenca.si.

  Želite pomoč ali nasvet? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo

  Deli na družbenih omrežjih